Art 4 Joy

Drie keer creatieve cadeautjes

Cadeautjes bedenken is altijd lastig. Of het nu voor een verjaardag, een jubileum of een bruiloft is. Ook kunnen cadeautjes snel onpersoonlijk aanvoelen. Parfum of bloemen is altijd goed, maar erg persoonlijk en origineel is het niet. Je wil natuurlijk wel een cadeautje geven wat onthouden wordt. En je wil ook niet dat je hetzelfde cadeau geeft als vijf andere die op het feest komen. Gelukkig ben ik inmiddels een expert in cadeautjes geven. Na vele feestjes en gelegenheden ben ik er wel een beetje goed in geworden. En hier deel ik met jullie mijn tips voor de meest creatieve en originele cadeaus!

Een giftbox

Het cadeau wat ik de laatste tijd het leukste vindt om te geven is een giftbox. Wat houdt dat nou in? Een giftbox is eigenlijk gewoon een kratje of doosje met verschillende dingen erin. Wat erin gaat mag je natuurlijk helemaal zelf weten. Het leuke hiervan is, is dat je het heel persoonlijk kan maken. Je kan bijvoorbeeld dingen erin doen die typerend zijn voor iemand of voor wat jullie samen hebben meegemaakt. Daarnaast kan je het er heel leuk uit laten zien. Kies bijvoorbeeld voor een houten kratje met wat hooiachtige snippers erin of ga voor een chic doosje met vloeipapier erin. Ook het uiterlijk kan je dus aanpassen op degene aan wie je het geeft. Tot slot kan je er doorzichtig inpakpapier omheen doen en nog een lint en kaartje eraan. En zo eenvoudig is het!

Een persoonlijke boodschap

Een ander leuk cadeau, is een cadeau met een persoonlijke boodschap erop. Dit kan ook weer van alles zijn. Maar het is natuurlijk leuk als het bijvoorbeeld een grapje is tussen jou en de persoon aan wie je het geeft of iets anders typerends. Een boodschap kan je ook in verschillende vormen geven. Zo heb ik wel eens M&M’s besteld met tekst erop, super grappig! Maar je kan ook een vlag laten maken met een boodschap erop. Dit is bijvoorbeeld ook leuk als iemand op reis gaat of naar het buitenland gaat verhuizen. Tal van opties dus. En als je even op google zoekt, vind je er zelfs nog meer!

Fotocadeaus

Tot slot zijn fotocadeaus ook altijd een schot in de roos. Het is misschien tegenwoordig niet meer zo origineel, want je kan het overal laten maken. Maar toch zijn er vaak niet veel mensen die dit ook daadwerkelijk doen. Of ze zijn te laat met bestellen! Zo kun jij toch een origineel fotocadeau geven. Ik heb bijvoorbeeld wel eens een shirt laten maken met gekke gezichten van alle vrienden uit onze vriendengroep erop voor een vriendinnetje wat ziek was. Ze vond het geweldig en moest elke keer weer lachen als ze naar het shirt keek.

Mobiele versie afsluiten