Art 4 Joy

De regendouche is in en zorgt voor een uniek luxe uitstraling

Regendouche

Art4joy gaat natuurlijk om alle kunstzinnige dingen die je in het leven tegen kunt komen. Luxe is ook een vorm van kunstzinnigheid, als je het mij vraagt. Een regendouche is zeker één van de objecten die hoort bij een luxe uitstraling in je interieur. Ik probeerde het afgelopen weekend uit, en ik weet zeker: dit ga ik in huis halen.

Waar ik de regendouche uitprobeerde

Afgelopen weekend ben ik dus even eropuit geweest. De hittegolf die wij meemaken in Nederland is voor veel mensen bijna niet uit te houden. Daar heb ik een oplossing voor bedacht. Ik ging een weekend relaxen in de spa. Zwembaden van verschillende temperaturen, scrubs die je gratis mocht uitproberen, en een nieuwe favoriet: de regendouche. Toen ik eronder ging staan wist ik in eerste instantie niet wat ik ervan vond. Het is een enorme douchekop die het water langzaam verspreidt over je lichaam. Het is dus geen harde straal, daar heb je een andere soort douche voor nodig. Het druppelt als regen over je schouders en het bedekt je hele lichaam. Toen ik eraan gewend was wilde ik niet meer anders. Het weekend heb ik genoten van de spa, maar ik wist wat ik zou gaan doen zodra ik thuis was.

Regendouche in huis

Dit moest ik ook thuis hebben. Ik wilde niet steeds naar de spa hoeven gaan om onder de regendouche te kunnen staan, dus ik besloot mijn badkamer te gaan verbouwen. Dat is sowieso iets dat ik al een langere tijd wilde doen, maar mijn bezoekje aan de spa heeft mij gemotiveerd het iets naar voren te halen in de tijdsplanning. Maandag kwam ik thuis, en ik heb nog ruim twee weken vakantie. Online bekeek ik het aanbod, en niet alleen een regendouche was beschikbaar – er is heel veel wat ik in mijn nieuwe badkamer ga verbouwen!

Regendouche met douchecabine

Een douchecabine kopen was nog nooit zo lastig geweest. Niet omdat het moeilijk te vinden is, maar omdat er zo veel geschikt aanbod is. Ik wist niet welke douchecabine ik voor mijn regendouche wilde, dus sliep ik er nog een nachtje over. Ik had wel al een top drie gemaakt, zodat ik vandaag de knoop door kon hakken. Omdat het moest passen bij het interieur van de rest van het huis, heb ik gekozen voor een transparante douchecabine met een regendouche waar ik niet meer onder vandaan te slaan ben. Zeker met dit warme weer is het heerlijk als de koude regendruppeltjes over je schouders glijden.

Mobiele versie afsluiten