Art 4 Joy

Santoni: dé kwaliteitsschoen voor heren

Santoni

Over het algemeen kiezen mannen, in tegenstelling tot vrouwen, maar één paar goede schoenen waar ze het hele jaar op lopen. Daar waar vrouwen opzoek gaan naar paren in allerlei soorten, patronen, kleuren en stijlen zijn mannen vaak tevreden met één betrouwbaar paar schoenen. Deze schoenen moeten van goede kwaliteit zijn, betaalbaar en het liefst ook nog eens lekker lopen. Gelukkig weet het Italiaanse merk Santoni dat en voorzien zij in heren schoenen die aan al deze eisen voldoen!

De schoenen van Santoni zijn handgemaakt

Om te kunnen voldoen aan een schoen van hoge kwaliteit, kwamen meneer en mevrouw Santoni in 1975 met het idee om de schoenen met de hand te produceren. Zo kan niet alleen de kwaliteit van het leer (het schijnt dat meneer Santoni met een vergrootglas élke lap leer controleerde), maar ook de kwaliteit van het stikwerk scherp in de gaten worden gehouden. Zo garandeert Santoni de beste kwaliteit en kunnen de schoenen probleemloos jaren worden gedragen. Santoni is zoals wel blijkt dus een familie bedrijf, gerund door mensen die een passie hebben voor kwaliteit. Daarnaast is algemeen bekend dat Italiaans leer behoort tot de beste der besten.

Santoni schoenen zijn ideaal voor mannen die willen investeren in goede schoenen

De schoenen van Santoni worden (het is echt waar) juist mooier hoe meer ze gedragen worden. Dit komt door het leer, wat zich beweegt en vormt maar altijd van uitstekende kwaliteit blijft. Dit is natuurlijk ideaal voor de man die zich graag bindt aan een paar schoenen waar altijd op gelopen kan worden. Het is weliswaar een investering omdat de schoenen niet goedkoop zijn. Wel is dit echter een garantie dat de schoenen van echte, hoogwaardige kwaliteit zijn.

Ze lopen fantastisch

Het is fijn om te weten dat de schoenen van goede kwaliteit zijn en dat ze worden geproduceerd door een Italiaanse familie met een hart voor de zaak. Maar naast deze leuke feitjes, is het voor mannen vooral belangrijk dat ze ook gewoon lekker lopen. Dit zou je op het eerste gezicht misschien niet snel zeggen: leren schoenen kunnen ook vaak pijnlijk aanvoelen. Santoni schoenen hebben echter het tegenovergestelde effect. Na het uitlopen van de schoenen, zoals bij elke schoen moet, vormen de Santoni schoenen zich al snel naar de voet van de man en bieden ze naast comfort ook nog eens steun. Zo zie je er niet alleen fantastisch uit, maar loop je ook nog eens op een gezonde manier. Wat wil je nog meer?

Mobiele versie afsluiten