Heren sneakers horen in elke man zijn kast te staan. Want je kunt ze overal onder dragen. Alleen is het vaak zo dat mannen niet weten wat ze nou precies kunnen doen om hun heren sneakers meer te combineren. Daar zijn mogelijkheden voor, en daar ben ik voor om te helpen. Kleding moet namelijk leuk zijn, en bij art4joy wordt dat heel belangrijk gevonden. Je kunt heren sneakers combineren voor een zakelijke look, of toch voor stoer en casual gaan.

Toch nog zakelijk met heren sneakers

Het klinkt misschien gek, maar het is mogelijk. Je kunt sneakers op een dusdanige wijze dragen dat je je zakelijke uitstraling blijft behouden. Geschikt voor baan interviews of belangrijke presentaties op werk. Om heren sneakers toch nog zakelijk te maken, kun je er het beste een langere jas over dragen. Denk aan een trenchcoat of een wollen jas, die tot je knieën reikt. Ook kun je je favoriete blazer of je heren sneakers dragen voor de zakelijke uitstraling. Qua kleuren kun je het beste je heren sneakers in een rustige kleur nemen, zoals zwart of wit, of beige. In je kleding kun je gaan voor blauw, wit, enzovoorts. Als de kleuren maar rust uitstralen.

Stoer en casual, de man van elke dag

Wat betreft de stoere en casual look ben je wat meer vrij in je keuze in heren sneakers. Je kunt hier je favoriete paar heren sneakers uit de kast trekken, ook die hele felgekleurde met gekke print. Combineer je felgekleurde en gekke sneakers met een volledige denim outfit voor de casual maar toch geklede look. Wat ook heel leuk staat is een bijpassend t-shirt. Dus heb je rode sneakers, neem er een rood t-shirt bij. Het is dan casual en stoer, maar het klopt toch voor het oog. Het is overigens nog steeds oké om je broekspijpen een beetje op te rollen boven je sneakers.

Merken die combineren mogelijk maken

Als je wil gaan voor een zakelijke uitstraling, zijn de sneakers van Philippe Model of Golden Goose daar uiterst geschikt voor. Ook het merk Dsquared2 heeft sneakers in zowel zakelijke en rustige uitvoering, als gek. Het merk Valentino heeft voornamelijk opvallende sneakers uitgebracht, die zijn geschikt voor jouw casual wear. Ze zijn echter wel heel opvallend, dus wees hierop voorbereid. Hetzelfde geldt voor de heren sneakers van Giuseppe Zanotti, dat zjn echte statement pieces. Er is in ieder geval genoeg keuze om je sneakers te combineren voor zowel een zakelijke als een casual outfit. Hopelijk heb je weer wat ideeën voor je dagelijkse wear.