Bruiloften zijn altijd zo leuk! De ceremonie is hartverwarmend en het feest daarna is altijd ontzettend gezellig. Een goede bruiloft heeft alles tot in de puntjes uitgewerkt. De jurk van de bruid, het pak van de bruidegom, de stoeltjes en de tafelindeling, de boeketten, noem het maar op. Ook het feest is dan tot in de puntjes uitgewerkt. Ben jij je bruiloft aan het plannen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Ik wil het met je hebben over het feest en over een DJ voor bruiloft nemen. Wat is nou leuk om te hebben als DJ voor je bruiloft?

Het allerbelangrijkste: de eerste dans!

Die eerste dans! Dat is natuurlijk hét moment waarop jullie de verbondenheid van twee mensen verzegelen. Een goede DJ voor bruiloft weet dit, en weet ook precies wanneer verwacht wordt dat dat eerste nummer aangezet gaat worden. Jullie dansen eerst samen alleen (spannend), en daarna komen er steeds meer mensen bij. Geef goed je gewenste nummer door aan de DJ en het wordt geregeld. Er zijn ook bruiloften waar de bruiloftsgasten een ingestudeerd dansje meedoen, misschien een idee?

Een leuke mix

Een DJ voor bruiloft is er natuurlijk omdat jij dat wil. Echter denk ook aan het plezier van je gasten. Wat voor muziek vindt iedereen leuk? Het beste op bruiloften is een mix draaien van leuke opzwepende hitjes en ietwat rustigere nummers voor een drankje halen. Op deze manier is iedereen blij met de muziek en wordt de bruiloft een heerlijke beleving. Houd ook rekening met natuurlijk leeftijdsverschillen, je ouders hebben misschien liever andere muziek dan je vrienden. De truc is om daar een balans in te vinden, en dat kan een DJ voor bruiloften heel goed. Geef ook de nummers door die kenmerkend zijn voor jullie samenzijn. Niets is romantischer dan samen dansen op jullie favoriete nummer en elkaar diep in de ogen kijken.

Een DJ voor bruiloft neemt alle benodigdheden zelf mee

Het mooiste voordeel van een goede DJ voor bruiloft is dat ze zelf al hun apparatuur meenemen. Ze nemen bijvoorbeeld boxen mee, en hun eigen draaiapparatuur, en zelfs licht. Een goede bruiloft DJ past zich ook aan aan de ruimte waarin hij of zij aan het draaien is. Dus als het buiten is kan dat ook. Want niets is leuker dan een zomerbruiloft! Een groot deel van je planning wordt zo uit je handen genomen, en dan heb jij ruimte om je te bekommeren over andere zaken van de bruiloft. In ieder geval veel plezier gewenst!