Als je de titel bovenaan deze tekst leest denk je misschien: wat bedoelt hij nu weer? Daarom zal ik je dit uitgebreid proberen uit te leggen in weer een nieuwe blog om de kunst van de utp kabel de achterhalen. Om te beginnen wil ik graag even duidelijk maken dat de utp kabel op dit moment waarschijnlijk ervoor zorgt dat jij deze blog kunt opzoeken. Een utp kabel zorgt namelijk ervoor dat een internetverbinding kan worden overgebracht van het ene gedeelte van de kabel naar de andere. Waarom is dit dan precies kunst hoor ik je nu al denken. Dit leg ik hieronder uit, dus lees snel verder!

UTP kabel: waarom zie ik het als kunst

Het technische aspect wil ik graag even buiten beschouwing laten. De reden waarom ik de utp kabel als kunst zie komt namelijk door iets heel anders. De kabel zie ik eigenlijk als HET internetkabeltje dat ik vroeger moest hebben om internet te krijgen. De kabel heeft er in ieder geval voor mij betekent dat ik het internet kon verkennen. Ik ben dus eigenlijk dankbaar voor de utp kabel hiervoor. Het begin van het internet tijdperk zie ik niet zonder een kabel. Om deze reden denk ik dat deze kabel als kunst gezien moet worden. Althans zo doe ik het op dit moment.

De toekomst van de internetkabel

Ik vertel je waarschijnlijk niets nieuws als ik zeg dat de utp kabel niet meer zolang heeft voordat deze wordt vervangen. Helaas zal dit niet gebeuren door een update van deze kabel. WIFI is het antwoord op de vraag van tegenwoordig. Mensen willen niet op een vaste plek zitten om internet te ontvangen. Ze willen overal kunnen internetten. Een utp kabel kan hier simpelweg nooit aan voldoen. Toch moet er nog het een en ander gebeuren aan wifi om deze verbinding enigszins betrouwbaar te lasten verlopen. Op dit moment is hapering nog vaak de standaard bij een reguliere wifiverbinding. Wanneer dit probleem is opgelost zal het makkelijker worden om de utp kabel te vervangen. Mijn voorspelling is daarom ook dat dit snel zal gebeuren. WIFI zal dan de standaard worden. De wereld zal dan weer stapje dichterbij zijn bij een volledig draadloze wereld. Toch vind ik het belangrijk om het begin van dit tijdperk te eren. Dit begint met deze kabel te zien als kunst, art4joy!