Schoenen van een hoge kwaliteit hoeven er niet altijd extreem netjes uit te zien. Veel meer mannen dragen steeds liever (nette) sneakers dan de veterschoenen die je altijd ziet. Harris sneakers zijn hier het ideale voorbeeld van, want deze zijn ondanks dat ze onder de categorie ”nette herenschoenen” vallen redelijk speels. Weet jij nog niet zoveel van de Harris sneakers en zou je er wel graag meer over willen weten dan raden we je aan om verder te lezen. Wie weet ben jij straks de grootste fan van Harris sneakers.

Wat maakt Harris sneakers zo anders?

De meeste sneakers die niet als sportief worden gezien komen voor in erg basic kleuren als bruin en grijs. Soms zie je naast deze kleuren ook blauw, maar daar blijft het dan wel bij. Bij de Harris sneakers is dat absoluut niet het geval. Deze sneakers zien er vaak namelijk wel een stuk opvallender uit! In de ontwerpen wordt veel kleur gebruikt waardoor de schoenen lang niet zo basic zijn als je misschien gewend bent. Met knalgele of groene schoenen lopen? Harris sneakers zijn dan de schoenen die je moet hebben. En omdat de schoenen er heel anders uitzien dan de modellen die je bij de sportmerken tegenkomt, zijn ze een beetje speciaal. En dat betekent dat als jij de schoenen draagt je ook niet snel verdwijnt in de menigte.

Jouw Harris sneakers combineren

Oke, dit is als we het eerlijk moeten toegeven toch wel wat lastiger. Met de veterschoenen passen pakken altijd het best en met sportieve of vrije tijdskleding staan sportieve sneakers veel beter. De sneakers van dit merk zitten hier precies tussenin. Ze zijn dus net niet geschikt voor onder sportieve outfits, passen wel onder een pak, maar staan beter onder nonchalante kleding. Wat jij je daarbij moet voorstellen? Dat je de schoenen wel kunt combineren met een spijkerbroek en een overhemd of bij chino broeken. DeĀ  Harris sneakers staan gewoon perfect onder kleding die niet onder een bepaalde categorie zijn te plaatsen.

Harris sneakers online

Je vindt de Harris sneakers online bij van Arendonk! De webshop heeft de leukste en meest kleurrijke modellen in hun aanbod. Dus ben jij het zat om continu schoenen in saaie kleuren te dragen en is het tijd voor verandering? Neem dan absoluut een kijkje bij deze website en bestel de sneakers in een mooi model en een mooie kleur. Ben jij nu niet ook heel nieuwsgierig geworden naar de sneakers van dit merk?