Ben jij ondertussen ook wel eens klaar met het interieur van je huis, maar heb je geen geld om nieuwe meubels te kopen? Het klinkt alsof je dan niets kan en er maar mee moet leven. Maar dat hoeft niet. Pak gewoon de schuurmachine en ga aan de slag, het zal je verbazen wat voor nieuwe look je kan creëren met behulp van een een makita schuurmachine of een festool schuurmachine bijvoorbeeld. En dan hoef je daar nog niet eens te stoppen natuurlijk, een huis verandert al helemaal als je het anders inricht. Er zijn zat manieren op een laag budget, echt waar.

Decoreer eens wat

Neem bijvoorbeeld de decoraties in jouw huis, misschien word je daar op een gegeven moment ook wel een beetje zat van en dat is begrijpelijk. Uiteindelijk wil je gewoon weer eens wat anders en dan kun je dus naar goedkope alternatieven kijken. Als je goedkope decoraties koopt dan kun je weer eens wat vaker afwisselen en zo hoef je nooit een saai huis te hebben. Hang eens een schilderij op, misschien ben je creatief en maak je zelf wel een leuk schilderij. Koop iets leuks bij een tweedehandszaak. Ga aan de slag.
Schuurmachine

Een andere kleur op de muren

Kleur maakt ook een reuzegroot verschil, als jij jouw muren een andere kleur verft dan is het gegarandeerd een heel ander gezicht. Ja oké, als je geen nieuwe meubels aan kunt schaffen, dan moet je wel goed kijken welke kleur er bij deze meubels passen, maar je kan er heus iets anders van maken. Je zit niet vast aan één kleur, tenzij dat iets is wat je écht niet wilt veranderen.

Oude meubels nieuw maken

Heb jij een aantal houten meubels, kasten misschien, een tafel, stoelen? Deze kun je ook hartstikke makkelijk pimpen door ze te schuren en weer opnieuw te verven met een andere kleur. Ga bijvoorbeeld eens voor iets donkerders, of misschien als je dat al hebt voor iets lichts. Zo lijkt het af en toe net of er een heel nieuw meubelstuk staat, terwijl het eigenlijk alleen maar geverfd is. Er zijn zo genoeg manieren om je heus op te pimpen. Schuif wat meubels rond, geef het een nieuw likje verf, koop wat andere decoraties, kijk wat jij leuk vindt en wat jij moet doen om van jouw huis weer een thuis te maken. Er zijn genoeg opties waar je niet gelijk alles voor hoeft te verkopen en opnieuw in te kopen, dus kijk eens wat rond, probeer het een en ander en ga aan de slag.