Het leven draait om genieten. Als echte levensgenieter schrijf ik graag voor deze blog waarin ik de kunst van het genieten probeer toe te lichten. Zonder die kleine genietmomentjes ga je je afvragen waar je het allemaal voor doet. Een van de belangrijkste dingen vind ik dat je ook in je eigen huis kunt genieten. Zij het nou door het lezen van een goed boek, of een feestje geven, of een beetje Netflixen. Je eigen huis moet vertrouwd aanvoelen, en daar wil ik het met je over hebben. Genieten kun je optimaal doen als je je home entertainment systeem in orde hebt. Denk aan een abonnement op Netflix of Smart TV, een mooie ambilight televisie of LED televisie, en de laatste maar minder bekende optie van TV liften. Deze laatste optie is eigenlijk het coolst. Ik zal je vertellen waarom.

TV liften brengen rust in je huis

Het mooie aan TV liften is dat ze de televisie doen verdwijnen als je niet kijkt. De televisie verdwijnt in een compartiment eronder. Zo creƫer je de illusie van meer ruimte in je huis. Dit zorgt dan weer voor meer rust. Het niet hoeven aankijken tegen een zwart televisiescherm wanneer die niet in gebruik is doet echt wat met je psyche. Ook voor mensen die van design houden zijn TV liften optimaal.

Bed of woonkamer

Je kunt TV liften op allerlei plekken in je huis installeren. Het enige is dt je moet zorgen dat er een compartiment is waar de televisie in kan schuiven. Verder ben je vrij om ruimtes te bedenken die je fijn vindt. Denk bijvoorbeeld aan een TV in de keuken voor tijdens het koken, of TV liften in je woonkamer. Je kunt ook een TV lift aan het voeteneinde van je bed plaatsen. Zo kun je televisie kijken vanuit je bed, maar als je geen zin hebt om die televisie te zien hoeft dat ook niet.

Word bewuster van je gebruik

Echte levensgenieters weten dat veel televisie kijken helemaal niet zo goed voor je is. Daarom zijn TV liften zo handig. Ze zorgen dat je bewuster wordt over het gebruik van je TV. Als je je televisie omhoog moet brengen voordat je gaat kijken, wordt het een bewustere actie. Vaak gaat zoiets als televisie kijken namelijk onbewust. Uiteindelijk zul je dus minder TV gaan kijken, en meer ruimte krijgen om andere dingen te gaan doen. Dus TV liften zijn multifunctioneel. En handig voor echte levensgenieters!